Post image for Zeehondje op het strand van Texel

Zeehondje op het strand van Texel

15/01/2014

Het laatste weekend van de kerstvakantie hebben Herbert en ik genoten van een weekendje uitwaaien op Texel. We hebben veel gewandeld, gevaren en natuurlijk heb ik veel foto’s gemaakt, waarbij ik mijn nieuwe camera (Canon 5D Mark iii) goed heb kunnen uitproberen. Van te voren had ik allerlei dingen uitgezocht, wat ik zou willen fotograferen. O.a. een steigertje vlakbij het strand van de vuurtoren. Het was even zoeken, maar gelukkig ontdekte we het steigertje. Maar……wat nog mooier was, vlakbij het steigertje lag een prachtig klein zeehondje (huiler). Die kans moesten we natuurlijk waarnemen, dus snel foto’s gemaakt. Maar het beestje bleef ondanks de belangstelling van allerlei mensen om hem heen lekker liggen. Tja, toen ben ik zelf ook maar languit op mijn buik op het strand gaan liggen en heb het zeehondje uitgebreid kunnen fotograferen. Wat een liefje he???

Een aantal van mijn foto’s staan in mijn shop. Wil jij ook een werk van mij aan de muur, maar staat die niet in mijn shop? Stuur mijn dan een mail met de omschrijving van de foto. Ik zal de betreffende foto dan in mijn shop plaatsen.

Koop mijn werk op dibond, canvas, poster en ingelijst op Werk aan de Muur
Staat jouw keuze er niet bij, laat het mij dan even weten , ik zorg dat die foto dan ook in mijn shop geplaatst wordt.

Related Articles:

Post Footer automatically generated by Add Post Footer Plugin for wordpress.

19 total views, 3 views today

Vergelijkbare blogposts

{ 12 comments… read them below or add one }

Helen January 16, 2014 at 11:35

Ooohhh, wat een supergeweldige foto’s en wat een lief koppie.

Reply

FotoJudith January 22, 2014 at 19:34

Dank je wel Helen, wat een liefje he!

Reply

Jean-Paul January 16, 2014 at 12:11

Prachtige foto ‘s … schattige uitstraling op de gezichten van de dieren … puur genieten !

Reply

FotoJudith January 22, 2014 at 19:34

Jean-Paul, dank je wel. Was echt genieten!

Reply

karina January 16, 2014 at 12:37

Hellup ik wil een slabbetje………..
Wat is dit mooi, gaaf, lief, feel good, vrolijk, schattig………………………..

Heerlijk om naar te kijken.
Liefs,
Karina

Reply

FotoJudith January 22, 2014 at 19:35

Thx Karina, was erg genieten, zo lief!

Reply

Janny January 17, 2014 at 08:01

Oh wat is dit SUPER wat een schatje zeg kon je er zo dicht bij komen Judith >
Gefeliciteerd met je nieuwe camera hé is een topper hoor
Groetjes Janny
xx

Reply

FotoJudith January 22, 2014 at 19:35

Dank je wel Janny. Heb jij ook de mark iii ?

Reply

René Vos January 22, 2014 at 17:21

Wat een mooie serie heb je kunnen maken van dit zeehondje! Vooral je foto die je groot boven dit bericht hebt staan is geweldig!

Gr. René

Reply

FotoJudith January 22, 2014 at 19:39

Dank je wel René, wat is tie lief he!

Reply

Ghita January 22, 2014 at 17:29

Hoi Judith,
Wat een ontzettend mooie serie, ik had al een paar foto’s op FB gezien, maar dit is helemaal geweldig.
Je hebt je kans mooi gegrepen en het weer werkte ook mee zo te zien, zonnetje…..
groetjes Ghita

Reply

FotoJudith January 22, 2014 at 19:39

Ha Ghita, dank je wel. We hebben enorm geboft met het weer de hele zondag en toen als kers op de taart aan het eind van de middag ook dit liefje op het strand :)

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: